Świadome śnienie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Świadome śnienie
Kingu drogi... wpierw muszę psa sąsiada eksmitować na księżyc, bo 2 dni z rzędu tylko szczeka i spać nie daje, nie mówiąc o śnieniu 

Dopóki nie uczynisz nieświadomego - świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem. C.G.Jung
-
Avena - Dopiero się rozkręcam
- Podziękował : 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 83 razy
- Znak zodiaku: Lew
- Droga życia: 7

demirja pisze:Kingu drogi... wpierw muszę psa sąsiada eksmitować na księżyc, bo 2 dni z rzędu tylko szczeka i spać nie daje, nie mówiąc o śnieniu
O tak,wiem o czym piszesz,bo też taki problem miałem.
Szczególnie daje się we znaki w upalne noce

A dla tych,którzy jednak śnią ,polecam album Kate Bush

- King
- Podziękował : 25 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
- Znak zodiaku: Wodnik
- Droga życia: 1
King pisze:[b]O tak,wiem o czym piszesz,bo też taki problem miałem.
Szczególnie daje się we znaki w upalne noce![]()
A dla tych,którzy jednak śnią ,polecam album Kate Bush![]()
W sumie pies nic mi winien nie jest... to nie jego wina, że ma durnego właściciela, który ma co najmniej dziwne poglądy na domową tresurę podrośniętego szczeniaka.
Dopóki nie uczynisz nieświadomego - świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem. C.G.Jung
-
Nic prostszego jak grzecznie zwrócić uwagę właścicielowi psa, a kiedy nie poskutkuje, zgłosić administracji.
Spokojny sen to zdrowie, poza innymi, terapeutycznymi właściwościami. Ja lubię przed snem pomedytować i poprosić o odpowiedź na moje aktualne problemy. Czasem otrzymuję wprost a czasem poprzez symbole, ale zawsze dostaję.
Spokojny sen to zdrowie, poza innymi, terapeutycznymi właściwościami. Ja lubię przed snem pomedytować i poprosić o odpowiedź na moje aktualne problemy. Czasem otrzymuję wprost a czasem poprzez symbole, ale zawsze dostaję.
Nigdy nie marnuj czasu próbując wytłumaczyć kim jesteś ludziom, którzy postanowili Cię nie zrozumieć. - Dream Hampton
NIGDY NIE KŁAM KOMUŚ, KTO CI UFA I NIGDY NIE UFAJ KOMUŚ, KTO CIĘ OKŁAMAŁ
NIGDY NIE KŁAM KOMUŚ, KTO CI UFA I NIGDY NIE UFAJ KOMUŚ, KTO CIĘ OKŁAMAŁ
-
Nut - Moderator
- Podziękował : 391 razy
- Otrzymał podziękowań: 324 razy
- Droga życia: 0
Nut pisze:Nic prostszego jak grzecznie zwrócić uwagę właścicielowi psa, a kiedy nie poskutkuje, zgłosić administracji.
W bloku nie byłoby problemu, ale to dom prywatny - to sąsiad moich rodziców, a proszenie... w tym przypadku mija się z celem, bo on siebie uważa za najwyższy autorytet, a że np. ze strażą miejską wódkę pije, to... pozostało mi uciec do siebie, do wielkiej płyty ciasnej ale własnej

Sen zdecydowanie jest bardzo ważny, zwłaszcza dla mnie. Należę do tych osób, które prawie pół życia przesypiają. Minionej zimy miałam okres, gdzie sypiałam po około 4 - 5 godzin mniej więcej co drugą noc, i tak przez blisko 5 miesięcy. Odchorowałam to złym samopoczuciem i rozchwianiem organizmu (waga i inne takie).
-
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Kompendium wiedzy o snach