Witaj Anonymous na Forum Ezoterycznym. | Zapraszamy do rejestracji oraz logowania
Login:   Hasło:   Nowe konto |  Przypomnij hasło Zarejestruj się Zaloguj się FAQ 
Strona główna Astrologia Planety i aspekty

Obecny czas: 04 Wrz 2010 21:24
Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
  Druk

Tranzyt Plutona przez Ascedent
Autor Wiadomość
PostWysłany: 28 Lip 2010 07:53 
Wpadłem na chwilę
Awatar użytkownika

Dołączenie:03 Mar 2009 11:36
Właśnie mi się zaczyna ten straszny okres w życiu, o którym mówią, że powoduje rewolucje. Rewolucje z perspektywy czasu ocenia się pozytywnie, ale kiedy trwają, jest krwawo. Czy ktoś może wytłumaczyć mi więcej w tym temacie. Czy to oznacza ze skończy się mój związek, który jest w kryzysie?
Jakie macie praktyczne doświadczenia z tym tranzytem?

Re: Tranzyt Plutona przez Ascedent
PostWysłany: 29 Sie 2010 16:56 
Milczek

Dołączenie:29 Sie 2010 16:50
Tranzyt Plutona przez Asc może dla Ciebie oznaczać wielką transformację, zmianę osobowości, wyglądu, sposoby myślenia. zmiany te będą zauważalna dla wszystkich. Tranzyt też może przynieść z sobą kryzys emocjonalny, życiowy zmieniający całkowicie warunki Twojego życia.
Musisz dobrze, pozytywnie wykorzystać ten czas... przygotować się na ta transformację, te zmiany; nie próbuj dominować nad innymi, nie narzucaj swoich przekonań.

PostWysłany: 29 Sie 2010 17:25 
Leczę się z uzależnienia
Awatar użytkownika

Dołączenie:05 Mar 2009 19:56
jak tusek :lol: :lol: :lol: :lol: no werwe bedziesz miała, ale to zalezy od całosci horoskopu.ja mam gorszy-neptuna na dsc :lol: :lol: :lol: :lol: i nic mi nie idzie,kłody pod nogi ino i jeszcze w r jest :shock: :shock: :shock:

PostWysłany: 29 Sie 2010 18:22 
Milczek

Anka napisał(a):
....

wątpię, żeby to była wina Neptuna. Neptun może "kopać" po związkach, po wszelkich związkach... ale tam musi być jeszcze jakiś punkt zapalny.

PostWysłany: 29 Sie 2010 19:15 
Dopiero się rozkręcam
Awatar użytkownika

Dołączenie:12 Mar 2009 20:51
No to u mnie saturn jakiś czas temu wrócił na swoje miejsce natalne/urodzeniowe w 12 domu, przeszedł sobie po księżycu natalnym, a chwile temu zszedł mi z asc :D Już jest w 1 domu. Super czas oczyszczania wszystkiego co zbędne w życiu, chociaż troche to blokowałam swoja niezgodą na to co się dzieje i tylko opóźniło mi to zrozumienie i pójście do przodu. Ale za to gdy zaczaiłam baze ;) - jak lekko na sercu i duszy:) Już dawno nie czułam sie tak lekko i radośnie :)

Ostatnio edytowany przez hedonism79 29 Sie 2010 19:24, edytowano w sumie 2 razy

PostWysłany: 29 Sie 2010 19:20 
Milczek

hedonism79 napisał(a):
...

Ten tranzyt to chyba największy katharsis i odkurzacz w jednym jaki może być... :)

PostWysłany: 29 Sie 2010 19:23 
Dopiero się rozkręcam
Awatar użytkownika

Dołączenie:12 Mar 2009 20:51
apuss napisał(a):
hedonism79 napisał(a):
...

Ten tranzyt to chyba największy katharsis i odkurzacz w jednym jaki może być... :)

Był też czas gdy sie "zawiesiłam", a potem poszłoooo Powybaczałam sobie i innym, nawet kilka kilogramów zeszło bez diety. A i jeszcze coś, pierwszy raz w życiu poczułam, ze fajna ze mnie babka, nie wiem dlaczego wcześniej o tym nie wiedziałam :lol: :)

PostWysłany: 29 Sie 2010 19:47 
Leczę się z uzależnienia
Awatar użytkownika

Dołączenie:05 Mar 2009 19:56
apuss napisał(a):
Anka napisał(a):
....

wątpię, żeby to była wina Neptuna. Neptun może "kopać" po związkach, po wszelkich związkach... ale tam musi być jeszcze jakiś punkt zapalny.

to je to g bo sprawdzałam przed chwila i nic wiecej niema.I dopiero złazi mi pod koniec 2011 roku a jak sie zaczał to mi sie wsio posypało,z dnia na dzie i zaczełam sobie szukac czemu,no sa inne ale nie długoterminowe,a ten sie cofa i cofa :mrgreen: i zejsc nie moze

PostWysłany: 30 Sie 2010 10:11 
Milczek

Anka napisał(a):
apuss napisał(a):
Anka napisał(a):
....

to je to g bo sprawdzałam przed chwila i nic wiecej niema.I dopiero złazi mi pod koniec 2011 roku a jak sie zaczał to mi sie wsio posypało,z dnia na dzie i zaczełam sobie szukac czemu,no sa inne ale nie długoterminowe,a ten sie cofa i cofa :mrgreen: i zejsc nie moze

a który dom tranzytuje teraz Saturn i Pluton i jakie aspekty robią do świateł i planet osobistych? A Uran gdzie się podziewa?
Neptun to mgłą zaciąga pewne sprawy, ale raczej na pewno nie rozwala, to nie ta moc. Zamgli, daje mnóstwo złudzeń, różnych, czasami bardzo błędnych wyobrażeń na pewne sprawy (w tym wypadku na wszelkie związki)... Może zawoalować wiele, ale rozwalić? Hmm... raczej nie

PostWysłany: 30 Sie 2010 15:21 
Wciąż tu siedzę
Awatar użytkownika

Dołączenie:03 Mar 2009 17:51
ja mam w radixie (additional tables..) plutona w 8 domu scorpio w kwadraturze do asc. w wodniku..
jakos zyje
ale w sumie ciekawe co taki powoduje, oszpecanie przez jakies zewnetrzne czynniki?

Your god is dead and no one cares
Drowning in his own hypocrisy"

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Strona główna Astrologia Planety i aspekty

Obecny czas: 04 Wrz 2010 21:24
Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość