U mnie te wszystkie główne linie sa ładnie wyrazne, LINIA SERCA IDZIE MI NA DÓŁ DO WZGÓRZA KSIEZYCA, na którym mam troche podrózy i sie zgadza.
No tak linia losu jest piękna od zapięstka do saturna ale sie u góry rozdwaja dajac mi 2 mozliwosci do wyboru i ja chyba ide ta prosta do saturna
a powinnam skrecic w lewo na jowisza.No linia zycia tez bez chorób -no ładna i długa.
No i mam linie słonca Apolla no to i kasa powinna byc a i ma, a moze była i ni ma juz
Jestrowniez i wyrazna linia merkurego-ta z boku do małego palca. Jej znikneł mi prawie całkowicie tzw linia neptuna-a to zasób sił witalnych ,ale ona w pewien sposób
zawsze ogranicza człowieka-nie pozwala mu sie całkowicie otworzyc.Dopiero to zauwazyłam.
No rescety mam ciekawe; zdrowie;kasa a pracy niet

Aha widze,ze na lini merkurego w przecięciu z linia głowy mam gwiazde,
to hojnosc i bezinteresownosc w kontaktach.Z boku reki pod małym palcem mam 2 kreski i sie sprawdziło juz.
No specjalnych znków nie mam.No niby wg rysunku powinna to byc typowa dłon szczesliwa bo wszystkie linie sa normalne i wyrazne,
ale ja interpretuje to , iz w zyciu zawsze miałam wiecej zczescia niz rozumu i ciekawe cy tak dalej bedzie.
Dzieki za zycie do 80,wole sie powiesic,ide na winko