mwengland napisał(a):
Dobry wieczor moje imie to Magdalena jestem zaiteresowana przeslaniem Swietlistej sily Aniolow na temat mojej zmiany w zyciu co powinnam zmienic aby pojawily sie w moim zyciu zmiany na ktore czekam od bardzo dawna w sferze uczuciowej,finansowj,zawodowej pozdrawiam Magdalena moja data ur.21.12.1978

Witam serdecznie

Będą 2 przesłania anielskie

Karta która mi wypadła to
Archanioł Michał(Wola Boża)
Archanioł Michał pojawia się w Twoim życiu, by przypomnieć Ci o Twoim świetle, twojej odwadze, twojej woli i ogromnych możliwościach. Niezależnie od tego co chciałabyś robić i na jakim odcinku swojego życia obecnie się znajdujesz, zachęca Cię on do tego, abyś wypełniała swoje zadania z zapałem i odwagą. Wzywa Cię do tego, abyś walczyła o swoje prawo.
Jego przesłanie brzmi:WYZNACZ SOBIE CELE.
POZWÓL PROWADZIĆ SIĘ WOLI BOŻEJ.
ZAUFAJ DRODZE, KTÓRA OTWORZY SIĘ PRZED TOBĄ.
WOLA BOŻA JEST MĄDRA, JASNA I SŁUŻY
ZARÓWNO TOBIE JAK I WSPÓLNEMU DOBRUKarta wylosowana to:
Archaii dobroczynności (Wszechobejmujące współczucie)
Powinnaś zając się swoimi emocjami, siłą swojego serca. Anioł ten sygnalizuje, że powinnaś zająć się relacjami z ludźmi ze swojego otoczenia. Czy w Twoim sercu istnieją wciąż nieuleczone rany zadane podczas Twoich dotychczasowych relacji z partnerem, z rodzicami, z siłą Bożą?
Odnów swojĄ energię życiową, oczyść ją ze strych ran, urazów, negatywnych emocji. Wraz z różowĄ energią archaii dobroczynności przeanalizuj te uczucia, aby móc je zmienić.
Archaii dobroczynności radzi Ci: "przeanalizuj swoje słabości, torując sobie drogę moją miłością, a odkryjesz, w czym jesteś silna"
Pod uczuciem bólu i ranami z przeszłości znajdziesz chęć do życia i radość. Pod uczuciem bezsilności znajdziesz prawdziwą nadzieję. Pod uczuciem strachu znajdziesz pewność, bezpieczeństwo. Pod uczuciem samotności odkryjesz miłość i przyjaźń. Zaakceptuj to, że pewnych rzeczy brakowało Ci w dzieciństwie, a znajdziesz spełnienie w chwili obecnej.
Archaii dobroczynności mówi Ci:W LUDZKIM SERCU NIE MA TAKIEGO UCZUCIA, KTÓRE
BYŁOBY TYLKO W NIM JEDYNYM I KTÓREGO NIE MOŻNA
BYŁOBY ZNALEŹĆ W JAKIEJKOLWIEK FORMIE W SERCU
KAŻDEGO CZŁOWIEKAPozdrawiam serdecznie