Witaj Anonymous na Forum Ezoterycznym. | Zapraszamy do rejestracji oraz logowania
Login:   Hasło:   Nowe konto |  Przypomnij hasło Zarejestruj się Zaloguj się FAQ 
Strona główna Inne Anioły i Karty Anielskie

Obecny czas: 04 Wrz 2010 22:01
Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
  Druk

Re: Świetlista Siła Aniołów-chętnie wyciągnę komuś przesłanie...
Autor Wiadomość
PostWysłany: 28 Lip 2010 08:21 
Milczek

Dołączenie:05 Kwi 2010 08:48
agga_lodz napisał(a):
dziekuje za wszystko :) teraz zostalo mi to wytlumaczone dosc obrazowo .Jeszcze raz wielkie dzieki. Mam jeszcze tylki prosbe czy moesz mi postawic karty odnosnie pieniedzy?To tez jest dla mnie bardzo wazne :)

Witaj,
hmm...czy pytałaś już kogoś o to samo?
Moje karty nie chcą mi udzielić odp. jeśli chodzi o Twoje pytanie, ale jest wskazówka byś nie patrzała wstecz, byś się rozwijała, szła do przodu.
Spróbuj z tym pytaniem na tarocie.

PostWysłany: 28 Lip 2010 21:15 
Milczek

Dołączenie:16 Maj 2010 20:37
ja też bardzo proszę o przesłanie Anielskie.

PostWysłany: 29 Lip 2010 08:39 
Milczek

sumovra napisał(a):

Bardzo proszę o przeczytanie informacji w moim 1 poście dotyczącym tego tematu. Bym mogła przekazać Tobie przesłanie potrzebuję Twojego imienia i daty urodzenia.

PostWysłany: 29 Lip 2010 09:05 
Milczek

wampek88 napisał(a):
sumovra napisał(a):

Bardzo proszę o przeczytanie informacji w moim 1 poście dotyczącym tego tematu. Bym mogła przekazać Tobie przesłanie potrzebuję Twojego imienia i daty urodzenia.

Ela 12 10 1964.pozdrawiam.

PostWysłany: 29 Lip 2010 19:32 
Milczek

sumovra napisał(a):
wampek88 napisał(a):
sumovra napisał(a):

Ela 12 10 1964.pozdrawiam.

Witaj Elu,
Aniołek dla Ciebie to Anioły złotego promienia
Duchowe skupienie
Kiedy Anioły te pojawiają się w Twoim życiu, mogą okazać Ci pomoc na cztery różne sposoby. Przede wszystkim pomagają Ci w zdobywaniu wyższej płaszczyzny świadomości- są obecne np. gdy przeobrażasz się z ucznia w nauczyciela, przechodzisz z dzieciństwa w wiek dojrzały, z beztroskiej dorosłości w świat obowiązków macierzyńskich, ze stanowiska podwładnego na odpowiednie stanowisko przełożonego. Są one nadajnikami Bożej wiedzy, pokazują Ci nowe drogi i możliwości. Anioły te służą uwolnieniu się od zewnętrznych uzależnień, przymusów i presji. Pomagają Ci podążyć drogą serca. Wspierają Cię w tym, abyś zwróciła swoje spojrzenie we właściwym kierunku-przed siebie. Umacniają także Twoja pewność siebie i oświetlają ciemne zakamarki Twojej duszy.
przesłanie Aniołów złotego promienia dla Ciebie:
TO, CZEGO MASZ SIĘ NAUCZYĆ,
ZOSTAŁO PRZEWIDZIANE W BOŻYM PLANIE
DUŻO WCZEŚNIEJ

pozdrawiam cieplutko :)

PostWysłany: 30 Lip 2010 09:46 
Milczek

Dziękuje bardzo i również pozdrawiam.

PostWysłany: 22 Sie 2010 19:36 
Milczek

Dołączenie:08 Sie 2010 21:00
Dobry wieczor mam na imie Magdalena i chcialabym dowiedziec sie co mowia Anioly na moj temat,oraz czy ja bede szczesliwa mezatka z osoba o ktorej mysle od jakiegos czasu,moja data ur.21.12.1978 pozdrawiam Magdalena :) :) :) :)

PostWysłany: 22 Sie 2010 19:44 
Milczek

Dobry wieczor moje imie to Magdalena jestem zaiteresowana przeslaniem Swietlistej sily Aniolow na temat mojej zmiany w zyciu co powinnam zmienic aby pojawily sie w moim zyciu zmiany na ktore czekam od bardzo dawna w sferze uczuciowej,finansowj,zawodowej pozdrawiam Magdalena moja data ur.21.12.1978 :) :)

PostWysłany: 23 Sie 2010 13:09 
Milczek

mwengland napisał(a):
Dobry wieczor moje imie to Magdalena jestem zaiteresowana przeslaniem Swietlistej sily Aniolow na temat mojej zmiany w zyciu co powinnam zmienic aby pojawily sie w moim zyciu zmiany na ktore czekam od bardzo dawna w sferze uczuciowej,finansowj,zawodowej pozdrawiam Magdalena moja data ur.21.12.1978 :) :)

Witam serdecznie :)
Będą 2 przesłania anielskie :)
Karta która mi wypadła to Archanioł Michał(Wola Boża)

Archanioł Michał pojawia się w Twoim życiu, by przypomnieć Ci o Twoim świetle, twojej odwadze, twojej woli i ogromnych możliwościach. Niezależnie od tego co chciałabyś robić i na jakim odcinku swojego życia obecnie się znajdujesz, zachęca Cię on do tego, abyś wypełniała swoje zadania z zapałem i odwagą. Wzywa Cię do tego, abyś walczyła o swoje prawo.

Jego przesłanie brzmi:
WYZNACZ SOBIE CELE.
POZWÓL PROWADZIĆ SIĘ WOLI BOŻEJ.
ZAUFAJ DRODZE, KTÓRA OTWORZY SIĘ PRZED TOBĄ.
WOLA BOŻA JEST MĄDRA, JASNA I SŁUŻY
ZARÓWNO TOBIE JAK I WSPÓLNEMU DOBRU

Karta wylosowana to: Archaii dobroczynności (Wszechobejmujące współczucie)
Powinnaś zając się swoimi emocjami, siłą swojego serca. Anioł ten sygnalizuje, że powinnaś zająć się relacjami z ludźmi ze swojego otoczenia. Czy w Twoim sercu istnieją wciąż nieuleczone rany zadane podczas Twoich dotychczasowych relacji z partnerem, z rodzicami, z siłą Bożą?
Odnów swojĄ energię życiową, oczyść ją ze strych ran, urazów, negatywnych emocji. Wraz z różowĄ energią archaii dobroczynności przeanalizuj te uczucia, aby móc je zmienić.
Archaii dobroczynności radzi Ci: "przeanalizuj swoje słabości, torując sobie drogę moją miłością, a odkryjesz, w czym jesteś silna"
Pod uczuciem bólu i ranami z przeszłości znajdziesz chęć do życia i radość. Pod uczuciem bezsilności znajdziesz prawdziwą nadzieję. Pod uczuciem strachu znajdziesz pewność, bezpieczeństwo. Pod uczuciem samotności odkryjesz miłość i przyjaźń. Zaakceptuj to, że pewnych rzeczy brakowało Ci w dzieciństwie, a znajdziesz spełnienie w chwili obecnej.
Archaii dobroczynności mówi Ci:
W LUDZKIM SERCU NIE MA TAKIEGO UCZUCIA, KTÓRE
BYŁOBY TYLKO W NIM JEDYNYM I KTÓREGO NIE MOŻNA
BYŁOBY ZNALEŹĆ W JAKIEJKOLWIEK FORMIE W SERCU
KAŻDEGO CZŁOWIEKA

Pozdrawiam serdecznie :)

PostWysłany: 23 Sie 2010 17:46 
Milczek

Dobry wieczor jestem ogromnie wdzieczna za wyciagniecie dla mnie przeslania Swietlistej Sily Aniolow ta sila jest mi ogromnie potrzebna i pomoc ze strony Aniolow ktore chronia mnie i opiekuja sie mna wtedy kiedy najbardziej ich potrzebuje ten czas ktory teraz przezywam jest takim czasem kiedy mysle sobie ze sa lekcje ktore sa nam potrzebne zeby inaczej popatrzec na inne rzeczy ktore dzieja sie w naszym zyciu,te lekcje sa po to aby zmienic cos w swoim zyciu ,postepowaniu,decyzjach ,odczuciach, Przeslanie ktore przeczytalam od Swietlist ej Sily Aniolow jest mi niezmiennie potrzebne aby zobaczyc cos czego dotad nie widzialam a bylo to na wyciagniecie reki jestem bardzo zadowolona z przekazu jaki otrzymalam od Aniolow oraz od osoby ktora umozliwila mi ten przekaz i napisala mi na co powinnam zwrocic uwage dziekuje za dobroc i za dobre slowa za czas ktory byl poswiecony na rozlozenie kart Swietlistej Sily Aniolow pozdrawiam serdecznie Magdalena :) :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strona główna Inne Anioły i Karty Anielskie

Obecny czas: 04 Wrz 2010 22:01
Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości