"sylwka277"Na pytanie niżej załóż oddzielny temat
szczególnie interesuje mnie praca czy kobieta i mężczyzna będą podkładać kłody pod nogi on znak zodiaku wodnik ona nie wiem są parą. ja sylwia 17.06 1986 rok

bardzo proszę o rade pozdrawiam .
elie proszę postaw mi karty na ten tydzień
UCZUCIA -
8 Buław...2 Buławy...5 Denarów.../ 9 KielichówNie przedstawiłaś swojej sytuacji związkowej, uczuciowej. Nie bardzo wiem jak "ugryźć " te karty. Myślę, że pokazały niespodziewaną okazję poznania kogoś, kto wpadnie Tobie w oko. Jednak spotkasz się, nie tyle z odmową, co z osobą, która nie odwzajemni Twojej fascynacji. ponieważ ma swój świat z którego jest zadowolona.W końcowym efekcie uda się Tobie kogoś skusić. Możesz liczyć na szczęśliwe chwile.
PRACA/FINANSE -
Księżyc...Mag...4 MieczePodobnie z pracą - nie znam Twojej sytuacji. Z kart wynika, że marzą Ci się jakieś większe pieniądze czy praca. Będziesz starała się na wszystkie sposoby dopiąć swego. Po czy prawdopodobnie spasujesz i poczekasz na inną okazję.
TYDZIEŃ OGÓLNIE -
5 Buław...10 Denarów...Cesarz...Walet Mieczy...3 Buławy...4 DenaryOgólnie czekają Cię kłótnie o pracę ewentualnie o kasę. Nie wiem czy z mężem czy z szefem. Z kimś, kto ma nad Tobą władzę.Padną niepotrzebne słowa, trochę bez przemyślenia. Końcowy rezultat powinien zakończyć się kompromisem, wyciągnięciem ręki do zgody i Twojego zadowolenia. Chociaż pokazuje się również zazdrość z Twojej strony.
Życzę miłego tygodnia.