Szukałam w swoim horoskopie co może wskazywać na rozwód, i myślę, że u mnie będą to:
1. opozycja Wenus do Jowisza
2. ascendent w Bliźniętach
3. silnie obsadzony dom 5. z Marsem i Uranem włącznie
u mojego ex:
1. Słońce w opozycji do Saturna
2. Wenus w opozycji do Plutona
Znacie jeszcze jakieś przesłanki?
rozwody
• Strona 1 z 1

Re: rozwody
a próbowałaś nałożyć wasze horoskopy?
2 i 3 punkt w Twoim horoskopie zauważyłam już u wielu osób, które są po rozwodzie. Być może to tylko zbieg okoliczności?
Kiedyś nawet miałam ochotę zrobić ankietę, małe "badanie naukowe" dotyczące rozwodów zapisanych w horoskopie urodzeniowym... jednak do tej pory nie zdecydowałam się
2 i 3 punkt w Twoim horoskopie zauważyłam już u wielu osób, które są po rozwodzie. Być może to tylko zbieg okoliczności?
Kiedyś nawet miałam ochotę zrobić ankietę, małe "badanie naukowe" dotyczące rozwodów zapisanych w horoskopie urodzeniowym... jednak do tej pory nie zdecydowałam się

Głową w gwiazdach...
- apuss
- Niewymowny
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Droga życia: 1
apuss pisze:a próbowałaś nałożyć wasze horoskopy?
tak, wydaje mi się, że znamienna jest u nas także kwadratura jego Saturna do mojego Urana, Marsa i Księżyca i kwadratura mojego Saturna do jego Urana.
to może potraktujesz ten watek jako wstęp?

"Nie idź na kompromis, jeśli chodzi o Ciebie. Jesteś wszystkim, co masz!" Janis Joplin
-
Elv - Dopiero się rozkręcam
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
tak, wydaje mi się, że znamienna jest u nas także kwadratura jego Saturna do mojego Urana, Marsa i Księżyca i kwadratura mojego Saturna do jego Urana.
tutaj szczególnie ta kwadratura jego Saturna do Twojego Księżyca - takie tendencje do gnębienia, abyś była uzależniona od niego (szczególnie emocjonalnie), ograniczania. Aspekt ten na pewno nie jest dobrym dla związków.
A kwadratura Mars/Saturn mogła powodować, że czułaś frustracje jego postawami wobec Ciebie, a jego wnerwiała Twoja impulsywność... krytykował każdy Twój krok, postawę, ambicję... itd.
to może potraktujesz ten watek jako wstęp?
hmm... może? ale czy znajdą się chętni, po rozwodzie?

Głową w gwiazdach...
- apuss
- Niewymowny
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Droga życia: 1
Ev w wątku o Księżycu napisała że kwadratura Słonce Księżyc wskazywać może na rozwody.
A ciekawi mnie dlaczego dom 5 jest w tym przypadku takiw ważny, już bardziej brałabym dom 7 pod uwagę.
(ja w 5 mam Pluton, Saturn, Mars)
A ciekawi mnie dlaczego dom 5 jest w tym przypadku takiw ważny, już bardziej brałabym dom 7 pod uwagę.
(ja w 5 mam Pluton, Saturn, Mars)
-
Anninka - Gawędziarz
heh to jak ja mam tam saturna to nici z romansów 

-
Anninka - Gawędziarz