Jestem Agata, magią interesuje się od wielu lat. I co tu się dziwić, w końcu jest to obszerny i ciekawy pod wieloma względami temat. Mimo to, pierwszy raz zetknęłam się z takim forum, jestem mile zaskoczona.
Nie wróżę z kart, moja wiedza o magii opiera się na wielu artykułach, książkach, poradach ludzi doświadczonych w tej dziedzinie. To niewiele, ale z każdym dniem mam zamiar się szkolić.
Dziedzina, która mnie aktualnie bardzo interesuje to karma i jej prawo. Wierzycie w to, czy może jesteście przeciwni? W każdym razie, mam w życiu pewien cel i chciałabym "użyć" karmy, żeby go osiągnąć. Nie jestem na sto procent pewna czy dobrze mówię, ale z moich informacji wiem, że karma opiera się na tym, że sami kreujemy własny los, jesteśmy odpowiedzialni za wszystko co nas spotyka i zawsze możemy to zmienić. Jeśli te informacje są poprawne, to chętnie usłyszę waszą opinię na ten temat oraz to jak skutecznie wziąć los w swoje ręce.
Jeszcze raz witam się z wami serdecznie, mam nadzieje, że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy.
Witajcie
• Strona 1 z 1

Re: Witajcie
Wierzycie w to, czy może jesteście przeciwni? W każdym razie, mam w życiu pewien cel i chciałabym "użyć" karmy, żeby go osiągnąć

Nie jestem na sto procent pewna czy dobrze mówię, ale z moich informacji wiem, że karma opiera się na tym, że sami kreujemy własny los, jesteśmy odpowiedzialni za wszystko co nas spotyka i zawsze możemy to zmienić. Jeśli te informacje są poprawne, to chętnie usłyszę waszą opinię na ten temat oraz to jak skutecznie wziąć los w swoje ręce.

KARMAN - Prawo karmana, prawo przyczyny i skutków - http://www.himavanti.org/pl/c/himavanti ... -i-skutkow
https://pl.wikipedia.org/wiki/Karma
-
szamka - Dopiero się rozkręcam
- Podziękował : 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
- Znak zodiaku: Skorpion
- Droga życia: 8
• Strona 1 z 1